FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
OriceOrice.ro Anunturi Gratuite - intrebari
Ce sistem de cautare exista pe OriceOrice.ro? M-am confruntat cu multe probleme pe alte site-uri de anunturi atunci cand am vrut sa caut un anumit produs.
1 raspunsuri 641 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in OriceOrice.ro Anunturi Gratuite - intrebari raspuns 1
OriceOrice.ro vine cu un sistem de cautare a produselor si serviciilor foarte logic si usor de folosit. Puteti scrie numele produsului dorit iar motorul de cautare va afisa rezultatele cautarii sau puteti folosii filtre de cautare. De exemplu, puteti alege sa vizualizati doar anunturile din categoria „Caut sa vand” din sectiunea „Imobiliare”. O astfel de cautare va afisa toate anunturile de vanzare proprietati si imobiliare.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate