FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Ce simbolizeaza nasterea zeitei Atena?
1 raspunsuri 453 vizualizari  raporteaza
Zany on Wednesday, November 03, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Nasterea zeitei Atena a fost ca o izbugnire de lumina asupra lumii, zorii unui nou univers la fel ca o viziune de Apocalipsa. Cu o lovitura de secure ce a fost confectionata din bronz de catre Hefaistos, o face pe Atena sa tasneasca din corpul tatalui ei scotand un tipat puternic. Aparitiea ei a marcat o perturbare in istoria Cosmosului si a omenirii. Se spune ca o ploaie de zapada de aur s-a raspandit peste orasul unde s-a nascut. Zapada si aur, puritate si bogatie, acestea venind din cer cu o dubla functie, cea care fecundeaza ca o ploaie si care lumineaza ca soarele.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate