FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce sfaturi le da noilor mamici Anlia Selis?
1 raspunsuri 1664 vizualizari  raporteaza
erchonem@yahoo.com on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cantareata Analia Selis este o proaspata mamica, ea avand o fetita Noa, si de curand a gasit o reteta pentru a fi mult mai fericita si prin care apreciaza mai mult timpul pe care il petrece cu fiica ei. Artista da pe acesta cale cateva sfaturi femeilor care au nascut sau care vor naste in curand, spunandu-le ca cel mai bine este ca dupa ce au petrecut o perioada cu copiii lor sa se intoarca la munca, deoarece in felul acesta se vor bucura mai mult de copil si de sot, isi vor reveni mai repede fizic si se vor regasi pe ele.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate