FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Ce se stie despre Bucefal? Ce simbolizeaza acesta?
1 raspunsuri 519 vizualizari  raporteaza
Florina on Wednesday, November 03, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Bucefal este animalul solar care isi dedica intregul elan celor mai inalte actiuni. Straluceste pe cer ca o stea. Nu se lasa manat decat inspre soare. Bucefal se numea si calul lui Alexandru cel Mare. Era un animal de nestrunit si nu putea fi incalecat decat de stapanul sau. Ii era frica de propria umbra si nu mergea decat cu soarele in fata. A fost omorat in timpul unei importante batalii si Alexandru cel Mare a pus sa se ridice un oras in jurul mormantului sau. Bucefal simbolizeaza pe slujitorul unui singur stapan devotat acestuia pana la moarte.
3

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate