|
0 |
|
famous? |
|
|
|
|
|
|
raspuns 1
|
Procedeul conform caruia alimentele perisabile erau incalzite la o temperatura de 100 °C pentru a fi introduse apoi in recipienti etansi a fost pus la punct de catre bucatarul francez Francois Appert in 1807. Procedeul a fost cunoscut foarte repede sub denumirea de 'apertare', dupa numele inventatorului sau, si constituie primul pas in productia de conserve. Bucatarul francez etansa borcanele in care punea alimentele, folosind un strat de dop de pluta. |
|
0 |
|
|
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010 |
|
|
|
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect.
Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.
|
|
|