FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Ce se intelege prin animism?
1 raspunsuri 360 vizualizari  raporteaza
EU on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Credinta in sufletul lucrurilor, mai exact, reprezentarea potrivit careia fiecare lucru - fie el o piatra sau un parau - are un suflet. Sufletele sau fiintele spirituale sunt ascunse in aceste lucruri si influenteaza viata oamenilor. In timpurile preistorice, religiile animiste erau probabil dominante, astazi ele pot fi gasite numai in cazul unor religii tribale. Credinta in mai multi zei este denumita politeism, credinta intr-o singura fiinta superioara este denumita monoteism.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate