FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Ce se intelege prin 'ciclul lui Carnot'?
1 raspunsuri 321 vizualizari  raporteaza
Carmina on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Este vorba despre un proces imaginat in 1824 de catre francezul Nicolas Carnot, care a pornit de la ideea ca ar avea un gaz ideal care putea fi supus presiunii (comprimat) si apoi decomprimat, avand in vedere care era evolutia temperaturii gazului respectiv la comprimare si la decomprimare. Astfel de idei aveau o utilitate practica. Aplicarea ciclului Carnot se poate observa la sistemul pe baza caruia functioneaza frigiderul sau la pompa pentru sisteme de incalzire.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate