FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce previziuni a dat Carmen Harra pentru Teo Trandafir?
1 raspunsuri 39 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Clarvazatoarea Carmen Harra spune ca vedeta de televiziune Teo Trandafir va reveni in televiziune si ca ar putea sa ajunga sa traiasca peste 70 de ani. Teo Trandafir va depasi perioada grea in care se afla si va trece si peste aceasta cumpana din viata ei. Oricum problemele de sanatate dupa cum spune Harra nu sunt de acum din vara ce a trecut doar ca s-au agravat in aceasta perioada. Tot ea declara ca o simte pe Teo Trandafir foarte deprimata si speriata dar se va face bine, multa lume va fi in jurul ei si se va intoarce pe platourile de filmare.
-1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate