FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce premii importante a obtinut actorul Brad Pitt in cariera sa?
1 raspunsuri 1940 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
In cariera de actor Brad Pitt a obtinut numeroase nominalizari dar si premii. Actorul a fost nominalizat la Premiile Globul de Aur pentru “cel mai bun actor in rol principal” pentru productiile “Legends of the Fall” (1995), “Babel” (2007) si “The Curious Case of Benjamin Button” (2009) si a obtinut premiul Globul de Aur pentru productia “Twelve Monkeys” (1995). In anul 2007, Brad Pitt a obtinut Coppa Volpi pentru “cel mai bun actor” in productia “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate