FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce pregatiri se vor face pentru nunta turceasca la care protagonista este Aylin Cadir?
1 raspunsuri 404 vizualizari  raporteaza
erchonem@yahoo.com on Monday, May 09, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Pentru Aylin Cadir care va fi la sfarsitul lunii mai mireasa, pregatirile sunt in toi. Vedeta a povestit care sunt obiceiurile unei nunti turcesti si cu ce sunt tratati cei 300 de invitati ce vor participa la eveniment. Nunta turceasca incepe joi cand toti cei apropiati miresei se vor aduna in curtea bucataresei din Cumpana unde vor face sarmale. Vineri are loc “sofra-ua”, masa pentru invitati, unde se mananca sase feluri de mancare, se roaga, se ridica si vin urmatorii. Muzica va fi traditionala turceasca.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Tuesday, May 10, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate