FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce oferta a primit Monica Columbeanu din Statele Unite?
1 raspunsuri 1607 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Monica Columbeanu se pare ca a primit din Statele Unite o oferta de nerefuzat. Valoarea la care se ridica contractul depaseste un milion de dolari, plus ca primeste un apartament si o asigurare medicala. Oferta este irevocabila, ramanad ca Monica sa semneze acest contract dupa ce isi va rezolva problemele legate de viza si de divort. Avocatul manechinului Ionut Dojana a dezvaluit ca Monica Columbeanu si-a achizitionat recent si un apartament de lux ce este situat in apropierea gradinitei la care merge Irina.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate