FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-2


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce motiv a avut actorul Johnny Depp sa joace si in ultimul film din seria “Piratii din Caraibe?
1 raspunsuri 2364 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actorul Johnny Depp a dezvaluit ca nu banii au fost motivul pentru care a interpretat rolul capitanului Jack Sparrow din filmul “Piratii din Caraibe: On Stranger Tides”. El sustine ca fanii l-au facut sa apara din nou pe marile ecrane, deoarece ei sunt cei care se duc si dau banii castigati de ei ca sa il vada. Producatorii cheltuiesc multi bani pentru a face un film si spera sa ii recupereze, dar actorii nu pentru acest lucru apar in filme ci pentru oamenii care ii vor si atata timp cat el este dorit va fi acolo pentru fanii lui.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate