FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
La Inceputuri - intrebari
Ce legende sunt cunoscute din timpul civilizatiei minoice?
1 raspunsuri 143 vizualizari  raporteaza
Marin on Wednesday, November 03, 2010 in La Inceputuri - intrebari raspuns 1
Potrivit unei legende grecesti, Zeus s-a indragostit de o printesa feniciana pe nume Europa. El s-a transformat intr-un taur si a inotat pana in Creta cu printesa in spate. Se spune ca regele Minos din Creta a fost unul din fii printesei Europa. O alta legenda este si legenda Minotaurului. Acesta era pe jumatate om si pe jumatate taur si traia intr-un labirint urias sub palatul din Knossos. Tezeu, un tanar print grec, cu ajutorul fiicei lui Minos l-a ucis pe Minotaur. Aceasta i-a dat tanarului o sabie magica si un ghem de sfoara. Pe masura ce inainta in labirint, Tezeu desfasura sfoara lasand-o in urma, iar dupa ce l-a ucis pe Minotaur a urmat sfoara desfasurata si s-a intors in lumea de afara.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate