FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce invitati de seama au participat la petrecerea organizata de Robert Negoita pentru iubita sa?
1 raspunsuri 1128 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Asa cum se obisnuieste in randul persoanelor publice, Robert Negoita a dorit sa-i faca o surpriza iubitei sale Simona Docuz la implinirea celor 20 de ani, organizand o petrecere pe masura. Nu au lipsit mancarea atent aleasa, decorul, aranjamentele dar si invitati de seama. Printre acestia s-au aflat fotomodelul Roxana Ilie impreuna cu viitorul ei sot, dar si cei doi copii ai omului de afaceri, Louis si Eva. Copii lui Robert Negoita sunt dintr-o casatorie anterioara si sunt crescuti chiar de omul de afaceri, el obtimand custodie permanenta.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate