FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce infractiune a comis actorul Michael Madsen de a ajuns dupa gratii?
1 raspunsuri 238 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Actorul de 53 de ani Michael Madsen a lipsit de la procesul cu fosta sotie Jeannine Bisignano, iar politia a emis un mandat de arestare pe numele lui. Acesta are datorii foarte mari, in valoare de 570 000 de dolari in contul pensiei de intretinere si al pensiei alimentare pentru cei doi copii. Problemele financiare ale lui Michael Madsen sunt de mai mult timp, actorul declarand falimentul in 2009, cand avea datorii de 4 milioane de dolari. O parte din acesti bani erau datorii catre colegii sai precum Pierce Brosnan si Quentin Tarantino.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate