FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Ce importanta a avut Canalul Suez?
1 raspunsuri 550 vizualizari  raporteaza
Grig on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Darea in folosinta a Canalului Suez in 1869, un canal navigabil pentru vase de mare tonaj, fara ecluze, care constituia o legatura nord-sud, mai exact intre Istmul Suez si nord-estul Egiptului, a avut o mare importanta pentru economie si pentru navigatie. Acest canal permitea strabaterea intr-un timp mai scurt, pe calea apelor, a distantei dintre Europa Occidentala si Asia. La vremea respectiva un rol important 1-a avut si faptul ca a fost realizat motorul cu explozie, in trei trepte, actionat cu aburi. Acesta oferea o mai mare siguranta in exploatare si era mai eficient decat motoarele cu care vapoarele fusesera echipate pana atunci.
5

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate