FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Curiozitati - intrebari
Ce fluviu detine cel mai mare potential hidroenergetic exploatat de pe glob?
1 raspunsuri 2162 vizualizari  raporteaza
Andreea on Wednesday, November 03, 2010 in Curiozitati - intrebari raspuns 1
Pe glob exista numeroase rauri si fluvii cu potential hidroenergetic deosebit de ridicat (un bun exemplu este chiar Dunarea ce detine un imens potential hidroenergetic, dar care din pacate este exploatat intr-o proportie mica). La nivel global, recordul absolut este detinut de fluviul Zair ce detine nu mai putin de 13% din potentialul hidroenergetic al globului. Un aspect interesant legat de acest fluviu este ca spre deosebire de marile fluvii ale lumii, Zair nu este navigabil in apropierea gurilor sale de varsare.
-2

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate