FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Referat : Fizica Si Universul - intrebari
Ce fel de stele sunt cele binare? Referat : Fizica si Universul
1 raspunsuri 283 vizualizari  raporteaza
Izabela on Wednesday, July 07, 2010 in Referat : Fizica Si Universul - intrebari raspuns 1
Comform astronomilor o stea binara este o pereche de stele care orbiteaza in centrul maselor lor combinate. De cele mai multe ori una dintre ele nu este vizibila de pe Pamint si de aceea astronomii au crezut pana acum ca primele stele aparute in univers au fost formatiuni solitare, insa ultimele simulari ale specialistilor arata ca unele dintre ele aveau si parteneri. Simularile mai vechi aratau ca primele stele aveau masele de cateva sute de ori mai mari decat cea a Soarelui nostru si au fost formate in sisteme stelare singulare, insa vechile rezultate au fost contrazise de ultimele date ale astronomilor. Simularile computerizate realizate de astronomii americani arata ca cele mai vechi stele din univers s-au nascut in perechi, formand sisteme stelare binare.
0

     raspunde    raporteaza   
Izabela on Friday, February 18, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate