FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce facultate a terminat cantareata Nico?
1 raspunsuri 1239 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cunoscuta cantareata Nico mai are un pas destul de mic si termina Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii “Spiru Haret”. In cadrul ceremoniei de absolvire ea a fost mai emotionata decat la spectacolele pe care le sustine, deoarece a urcat pe scena si a cantat in fata tuturor colegilor. “Am avut emotii. A fost un altfel de spectacol, am cantat ultima si am simtit cum toate privirile sunt atintite spre mine, colegii mei coborand sa ma vada. Sper sa ne bucuram cu totii de absolvire” a spus Nico.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate