FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce eveniment neplacut a avut loc in anul 2009 in viata lui Florin Salam?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 23, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cunoscutul cantaret de manele Florin Salam s-a casatorit in anul 2007 cu Stefania Victoria alaturi de care traise vreme de mai multi ani, ei fiind sortiti unul altuia dupa legea tiganeasca. Cei doi au fost cununati de Adrian Minune si sotia acestuia Cati. Nunta lor a avut loc in Turcia in frumoasa statiune Antalia. Florin Salam are cu sotia lui doi copii. Toate au decurs frumos si normal pana pe 12 aprilie 2009 cand sotia lui Florin Salam a decedat la varsta de 27 de ani, in urma unei ciroze hepatice.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 23, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate