FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Lumea Romana - intrebari
Ce eveniment a adus cu sine trecerea la o nouă eră? Lumea Romana
1 raspunsuri 770 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, July 26, 2010 in Lumea Romana - intrebari raspuns 1
Prin venirea la tron a împăratului roman Caius Aurelius Valerius Diocletianus (cea. 240-316), pe data de 29 august 284, Alexandria a devenit centrul în care s-a stabilit trecerea la o noua eră. Acest nou sistem de numerotare a anilor a fost preluat mai târziu de către adepţi copţi ai creştinismului. Odată cu venirea la putere a împăratului Diocleţian au început să fîe persecutaţi creştinii, adică aşa-numita "Eră a martirilor" deoarece împăratul dorea o întoarcere la vechile credinţe romane.
0

     raspunde    raporteaza   
Narcis on Monday, July 26, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate