FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce este prioritar pentru Anca Neacsu, muzica sau iubitul?
1 raspunsuri 87 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, May 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Artista Anca Neacsu considera ca pentru ea muzica este menirea si nici un barbat din lume nu merita sacrificiul. Tot ea a mai dezvaluit ca o data in viata ei era sa faca greseala de a abandona muzica pentru barbatul iubit, dar s-a oprit la timp. Poate din dragoste ar face o pauza, dar atat. Daca un barbat i-ar cere sa renunte la muzica, in nici un caz nu ar fi de acord, insemnand ca el ar fi imatur si nu intelege ca muzica o face fericita, deci nu ar avea ce sa caute in viata ei.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Thursday, May 19, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate