FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Ce este novena?
1 raspunsuri 767 vizualizari  raporteaza
Niki on Tuesday, January 25, 2011 in Diverse - intrebari raspuns 1
O rugaciune de intentie crestina, prin care se cere timp de noua zile o anume favoare. Cuvantul provine din termenul roman novem care inseamna noua; acest numar are o semnificatie aparte, deoarece Maria l-a purtat in pantece pe Mantuitor timp de noua luni. Novena crestina a aparut in Evul Mediu timpuriu in Franta si Spania si pana in 1967 s-a bucurat de creditul unei actiuni garantate: Biserica Catolica acorda o indulgenta asupra unei parti din pocainta pentru pacatele lor celor care se rugau timp de noua zile lui Iisus, Mariei sau unui alt sfant la alegere. Papa Paul al Vl-lea a limitat insa acest obicei.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate