FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Ce este ginul?
1 raspunsuri 508 vizualizari  raporteaza
Armand on Sunday, November 07, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Ginul este o bautura alcoolica obtinuta din porumb, la care se adauga boabe de ienupar si alte arome, trecandu-se apoi la o noua distilare. Produsul distilat este diluat pana cand ajunge la un continut de alcool de 40-45% vol. Denumirea de gin este o abreviere a cuvantului Genever, derivat de la frantuzescul genievre care inseamna ienupar. Se pare ca bautura alcoolica cunoscuta sub numele de gin a fost obtinuta pentru prima data pe la jumatatea sec. al XVI-lea la Universitatea din Leiden, in Olanda. La inceputul sec. al XVIII-lea, ginul, bautura ieftina, era deosebit de apreciat in Marea Britanie. si in prezent ginul este o 'licoare' foarte cautata in Marea Britanie si in SUA, fiind folosita si la prepararea diferitelor tipuri de coctail ('Ginfizz').
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate