FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Ce este constanta de echilibru?
1 raspunsuri 449 vizualizari  raporteaza
Chelu on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
La inceput se credea ca toate reactiile chimice care au loc rapid se desfasoara si complet. S-a descoperit, insa, ca lucrurile nu stateau neaparat asa. In anul 1864, chimistii norvegieni Cato Maximilian Guldberg si Peter Waage au introdus o noua unitate de masura, constanta de echilibru. Prin intermediul acesteia se indica in ce masura se desfasoara o reactie chimica in anumite conditii date. Viteza cu care se desfasoara o reactie chimica este determinata de diversi factori, printre acestia numarandu-se, de exemplu, procedeul de amestecare al substantelor care trebuie sa intre in reactie sau prezenta, respectiv absenta unui catalizator.
-3

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate