FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce declaratii a facut patroana unui club bucurestean cu privire la Monica Columbeanu?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Patroana unui club din Bucuresti, o buna prietena a Monicai Columbeanu a spus ca vedeta a incercat in ziua de 8 martie de mai multe ori sa ia legatura cu fiica ei, Irina dar eforturile au fost in zadar. Tot aceasta mai spune ca Monica Columbeanu este foarte abatuta si trista si ca ziua de 8 martie o petrecea mereu impreuna cu Irina, ii este foarte dor de copilul ei. Prietena Monicai a declarat pentru Agentia de Presa Mondena ca doar o mama poate simti ce este in sufletul Monicai Columbeanu.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate