FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce credeti ca isi doreste Flori Preda, asistenta matinalilor “Zori de zi” de la viata?
1 raspunsuri 1010 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Manechinul Flori Preda, asistenta lui Claudiu Bogdan si a Cristinei Coca, de la matinalul “Zori de zi” de pe postul de televiziune OTV, desi are doar 21 de ani isi doreste sa devina mama in viitorul cel mai apropiat, chiar daca lucrul acesta ar insemna o perioada de lipsa in activitatile si cariera ei. Vedeta isi doreste sa fie o mama tanara, sa aiba doi copii, un baiat si o fata. Manechinul nu se sperie ca va trebui sa-si intrerupa pentru o perioada cariera, deoarece sunt numeroase vedete care au nascut si au revenit apoi in vechile activitati.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate