FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Ce continea arca legamantului la iudei?
1 raspunsuri 418 vizualizari  raporteaza
Cosmin on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Atat cat se lasa astazi reconstruita, arca legamantului continea doua tablii de piatra cu cele zece porunci. Arca legamantului era o lada aurita din lemn de acaz, care era impodobita cu doi heruvimi (mari ingeri). Corespunzand vietii nomade a israelitilor, aceasta lada era un lucru sfant ce putea fi transportat. Regele Solomon a pus mai tarziu arcd legamantului in templul din Ierusalim, dar cand babilonienii au devastat templul in anul 586 I.Hr., lada a disparut.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate