FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce cadou a primit actorul Iurie Darie de ziua sa?
1 raspunsuri 227 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Zilele trecute, cunoscutul si indragitul actor Iurie Darie a implinit frumoasa varsta de 82 de ani, acesta fiind un motiv de celebrare la un restaurant de lux din Bucuresti. La petrecerea foarte restransa organizata de artist au venit doar patru persoane. Cei ce au venit pentru a-i ura un calduros “La multi ani” i-au adus in dar o floare de mina de care actorul a fost foarte mandru. La vederea cadoului, Iurie Darie s-a oferit sa le dea un sfat celor doua cupluri ce trec prin procesul de divort, recomandandu-le sa-si cumpere si ei cate o astfel de floare pentru energia pe care o poseda si care i-ar putea ajuta.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate