FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Animale - intrebari
Ce animale salbatice au fost domesticite de om de-a lungul timpului?
1 raspunsuri 736 vizualizari  raporteaza
Gabriela on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari  best answer
In vechime, stramosii nostri nu aveau animale domestice. Oamenii se ocupau cu vanatul. Cand nu erau prea flamanzi ei incercau sa creasca si sa domesticeasca puii animalelor ramase fara parinti. Primul animal salbatic domesticit de om a fost lupul. Lupii imblanziti i-au ajutat vreme de mii de ani pe stramosii nostri la vanat si la supravegherea turmelor. De la lupi provin toate rasele de caini. Gasca este una dintre cele mai vechi animale domestice. Gastele salbatice erau blande si se inmulteau foarte bine in captivitate. Se hraneau cu iarba. Cam in acelasi timp ele au fost domesticite in Europa, China si Africa. Alte animale domestice ce traiesc pe langa casa omului sunt: pisica (a fost imblanzita de catre egipteni), calul, gainile (stramosii gainilor au trait in India), porcul (ruda salbatica este mistretul). Stramosul vitelor cornute mari a fost bourul.
25

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate