FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce amintiri din adolescenta au inspirat-o pe Lady Gaga la compunerea melodiei “Hair”?
1 raspunsuri 3761 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cantareata Lady Gaga si-a lansat de curand noua sa melodie intitulata “Hair”. Vedeta a explicat cum i-a venit ideea sa compuna versurile, si anume a fost inspirata de cateva amintiri din copilarie. Lady Gaga isi aduce aminte cum parintii sai nu erau de acord cu vestimentatia si coafura ei deoarece acestia considerau ca nu sunt potrivite varstei si atunci nu o lasau sa iasa din casa. Mama cantaretei ii taia parul noaptea cand aceasta dormea, deoarece era prea lung si il purta precum hippie.
-1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate