FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce a determinat-o pe Gabi Cristea sa renunte la emisiunea care a consacrat-o, “Nora pentru mama”?
1 raspunsuri 467 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a renuntat dupa cinci ani la emisiunea care a consacrat-o de pe postul de televiziune Kanal D. Neintelegerea dintre bosii turci ai firmei care produce show-ul si vedeta noastra nu s-a stins. Sefii Gabrielei Cristea au insistat ca aceasta sa semneze un contract pe inca doi ani cu Sinevizyon, dar aceasta a refuzat explicandu-le ca nu poate face acest lucru deoarece isi doreste un copil, iar un contract pe doi ani ar impiedica-o sa-si realizeze visul.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate