FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Cati cai (putere) avea primul transatlantic?
1 raspunsuri 312 vizualizari  raporteaza
Adrian on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
In 1838, vaporul 'Great Western' a traversat Atlanticul, facand o cursa de la Bristol la New York. Desi nu era primul vas care traversa Atlanticul, 'Great Western' a fost prima nava de linie care permitea atat transportul marfurilor, cat si al pasagerilor, dispunand de spatiu si de o capacitate de incarcare suficient de mare. Trebuie subliniat si amintit faptul ca motoarele sale aveau o capacitate de 400 cai-putere, fapt care permitea efectuarea unor curse transatlantice in conditii de siguranta si rentabilitate.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate