FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Cate opriri are drumul crucii?
1 raspunsuri 423 vizualizari  raporteaza
Madalin on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Calea crucii, pe care credinciosii o parcurg cu evlavie pentru a rememora Moartea si invierea lui Hristos, are 14 opriri: 1. lisus este condamnat la moarte; 2. lisus ia crucea pe umerii sai; 3. lisus cade pentru prima data sub povara crucii; 4. lisus o intalneste pe mama sa; 5. Simon il ajuta pe lisus sa poarte crucea; 6. Veronica ii sterge fata lui lisus cu o naframa alba; 7. lisus cade pentru a doua oara sub povara crucii; 8. Femeile din Ierusalim il jelesc pe lisus; 9. lisus cade pentru a treia oara sub povara crucii; 10. Hainele lui lisus sunt impartite; 11. lisus este ridicat pe cruce; 12. lisus moare pe cruce; 13. Trupul lui lisus este dat jos de pe cruce; 14. lisus este pus in mormant.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate