FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Cat timp a fost utilizata unitatea de masura care poarta numele lui Hefner?
1 raspunsuri 301 vizualizari  raporteaza
Oli on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Fizicianul austriac Friedrich von Hefher-Alteneck a construit lampa care ii poarta numele. Pe baza luminii emise de aceasta lampa, 'Physikalische Versuchsanstalt' a introdus o noua unitate de masura '1HK (= Hefnerkerze)'. In 1896, aceasta unitate de masura era recunoscuta prin lege. Unitatea de masura era utilizata in Austria si in tarile scandinave, unde era considerata a fi 'o unitate de masura fonometrica'. In 1942 s-a renuntat in mod oficial la aceasta unitate de masura.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate