FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-2


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Care sunt partile componente ale unui vulcan?
1 raspunsuri 4841 vizualizari  raporteaza
Madalin on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari  best answer
Partile componente ale unui vulcan sunt: vatra vulcanului unde se afla depozitul de magma, cosul vulcanului reprezentat printr-un canal prin care magma si gazele ajung la suprafata si craterul situat in continuarea cosului. In timpul eruptiilor, bucatile de lava care se racesc si se solidifica in aer sunt denumite bombe vulcanice. Din magma racita in interiorul scoartei se formeaza granitul, riolitul, donitul iar la suprafata scoartei se formeaza roci ca bazaltul si andezitul. Aceste roci sunt deosebit de dure.
42

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate