FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Animale - intrebari
Care sunt cele mai neobisnuite animale ce traiesc in America de sud?
1 raspunsuri 697 vizualizari  raporteaza
Viorel on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari



  best answer
In padurile din America de Sud, se intalneste un mamifer numit tatu. Acesta are corpul acoperit cu placi osoase si cornoase mobile. Tatu poate atinge si 2 m lungime. Cu ajutorul ghearelor sale puternice, el sparge musuroaiele furnicilor, sfarama tulpinile copacilor doborati pentru a manca insectele, paianjenii, viermii si serpii care se ascund sub scoarta. Daca este atacat, tatu, se face ghem si este protejat din toate partile de o platosa osoasa. Tot in America de Sud traieste un alt animal neobisnuit, furnicarul. Ei pot atinge si 2 m lungime. Cu ghearele uriase, ei distrug cuiburile furnicilor, albinelor si a viespilor. Pe aceste vietuitoare mici cu care se hraneste, furnicarul le prinde cu o limba lunga si subtire ca un snur si lipicioasa. De 3 ori pe secunda el o scoate si o trage in gura, impreuna cu insectele lipite de ea.
8

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate