FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Animale - intrebari
Care sunt cele mai mici pasari de pe glob? Dar cele mai mari?
1 raspunsuri 475 vizualizari  raporteaza
Velea on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari



 raspuns 1
Cele mai mici pasari de pe glob sunt pasarile colibri. Ele traiesc in America tropicala, sunt pasari calatoare si mai sunt numite si pasari-musca. Au primit aceasta denumire datorita marimii mici a corpului. Pasarile colibri au corpul acoperit cu pene viu colorate, forma ciocului este variata in functie de specie si limba are varful despicat ce se proiecteaza foarte departe. Se hranesc cu nectarul florilor si cu insecte. Pasarile mari zboara mai greu decat cele mici, iar cea mai mare pasare cunoscuta este strutul. Spre deosebire de celelalte pasari, strutul nu zboara deloc, in schimb este un foarte bun alergator. Strutul african cantareste 90 de kg si are peste 2 m inaltime. Cand este atacat de dusmani el se apara cu ajutorul ciocului si a aripilor puternice.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate