FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Care sfant este considerat drept patron al avocatilor si al judecatorilor?
1 raspunsuri 429 vizualizari  raporteaza
Dan on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Sfantul Nicolae. A fost episcop de Myra in secolul al IV-lea si a salvat nu doar propriul oras de la foamete, dar a si eliberat trei ofiteri inchisi pe nedrept. Sfantul Alban a fost legionar roman in vechea Anglie, care s-a convertit la crestinism si este patron al refugiatilor. Sfantul Florian a vrut, in calitatea sa de sef al cancelariei guvernatorului de Noricum, sa-i ajute pe crestinii incarcerati (in anul 304), insa a fost el insusi arestat si inecat cu o piatra legata de gat. Florian este sfantul ocrotitor impotriva focului si a secetei. .Sfinte Florian", se spune in popor nu fara oarecare bucurie pentru raul altuia, .pazeste casa mea, da-le foc altora".
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate