FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care este primul pas pe care il face Oana Zavoranu in pacea cu Pepe?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Deoarece Oana Zavoranu a fost acuzata de sotul ei Pepe ca i-a furat lucrurile din casa, aceasta s-a hotarat sa faca pace cu el si sa-i inapoieze lucrurile personale. Vedeta spune ca este urat ca oamenii care au ajutat-o sa se mute din apartamentul pe care il impartea cu sotul ei sa fie chemati la politie, deoarece acestia ii erau toti prieteni care ii dadeau o mana de ajutor. Nimeni nu venise in acea seara sa fure ceva iar ea a facut o sortare a lucrurilor lui Pepe si i le-a trimis inapoi.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate