FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care este parerea lui Marin Moraru referitor la cum sunt platiti actorii in telenovele?
1 raspunsuri 85 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 04, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actorul Marin Moraru cunoscut cu o activitate de peste 50 de ani, cu roluri jucate in 30 de filme si sute de spectacole in tara si in strainatate este unul dintre actorii legenda ai Romaniei. Desi multi dintre marii actori se simt jigniti sau se eschiveaza de a da un raspuns cand sunt intrebati de ce accepta roluri in telenovele, maestrul Marin Moraru recunoaste senin ca astfel de productii sunt un balsam financiar pentru artistii valorosi chiar daca la telenovele nu e leafa de la Hollywood, dar este o leafa buna pentru Romania.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, March 04, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate