FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care este motivul conflictului dintre Cristi Brancu si Mihai Morar?
1 raspunsuri 38 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cei doi realizatori de emisiuni Cristi Brancu si Mihai Morar de la postul Antena 2 sunt “la cutite” din cauza unor bancuri. Totul a inceput cu doua saptamani in urma cand Cristi Brancu a anuntat in emisiunea sa “Agentul Vip” ca va realiza impreuna cu Andrei Duban, “Olimpiada de bancuri”. Surpriza a venit cand Mihai Morar, realizatorul emisiunii “Rai, da’ buni” a anuntat ca va face si el un concurs de bancuri iar de aici pana la un scandal fara precedent nu a fost decat un pas.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate