FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care este cel mai mare hobby a lui Mugur Mihaescu?
1 raspunsuri 38 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cunoscutul actor de comedie Mugur Mihaescu din grupul “Vacanta Mare”a facut din pasiunea pentru pescuit un adevarat sport. Vedeta postului Kanal D a participat timp de patru zile la Cobaia pentru a concura in competitia de crap din Cupa Romaniei unde a prins o cantitate de 336 de kg de peste. Aceasta performanta a situat echipa lui Mugur Mihaescu pe locul trei din peste 30 de echipe ce au participat. La doar 3 saptamani diferenta, Mugur Mihaescu impreuna cu fratele sau si un prieten, a incercat sa-si depaseasca recordul la cel mai apreciat concurs de pescuit, Open Tancabesti. Acestia au reusit in 4 zile sa doboare recordul, prinzand 376 de kg de peste, ocupand locul intai.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate