FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
La Inceputuri - intrebari
Care este cea mai mare piramida din Egipt?
1 raspunsuri 222 vizualizari  raporteaza
Gabriela on Wednesday, November 03, 2010 in La Inceputuri - intrebari  best answer
Cea mai mare constructie din piatra din toate timpurile este Marea Piramida a lui Khufy (Keops), tatal lui Kefren. Piramida are 147 m inaltime si a fost construita din peste 2 milioane de blocuri de piatra. Fetele netede ale piramidei erau facute sa reflecte razele soarelui. Alaturi de Marea Piramida este piramida faraonului Kefren, mult mai mica si piramidele pentru regina si pentru celelalte sotii ale faraonului. Aceste piramide sunt pazite de statuia uriasa a sfinxului ce are fata omeneasca si trupul de leu.
7

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate