FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Care au fost primii imparati romani crestini?
1 raspunsuri 377 vizualizari  raporteaza
Gilda on Wednesday, November 03, 2010 in Religie - intrebari raspuns 1
Primul conducator roman ce a acceptat credinta crestina a fost imparatul Constantin. Dupa ce imparatul a vazut o cruce de foc pe cer el si-a trimis armatele la lupta cu semnul Chi-Ro insemnat pe scuturi. Castigand bataliile, Constantin s-a crestinat. El i-a lasat pe crestini sa-l venereze pe Dumnezeu si a ajutat la raspandirea in Europa a crestinismului. In timpul sau s-au construit primele biserici mari crestine. In anul 391 d. Hr. imparatul Theodosius a instaurat crestinismul ca religie oficiala a Imperiului Roman.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate