FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
La Inceputuri - intrebari
Care au fost primele dinastii din China Antica?
1 raspunsuri 138 vizualizari  raporteaza
Mira on Wednesday, November 03, 2010 in La Inceputuri - intrebari raspuns 1
Prin anul 1765 i. Hr., cea mai mare parte a Chinei a fost condusa de familia de regi Shang. Cand murea un rege, era ingropat intr-un mormant urias sapat in pamant si umplut cu o multime de obiecte pretioase. In mormant, impreuna cu regele disparut erau sacrificate animale si oameni. Prin anul 1027 i. Hr. regii Shang au fost supusi de catre o populatie numita Zhou. Noii regi au permis familiilor de nobili sa ia in stapanire pamanturi dar acestia trebuiau sa fie credinciosi regilor lor. Cu timpul, nobilii au devenit tot mai puternici si dinastia Zhou a inceput sa piarda controlul asupra lor. Nobilii si-au intemeiat noi regate si au dat lupte intre ei pentru cucerirea de noi teritorii.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate