FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
Care a fost primul avion de linie care a corespuns cerintelor legate de transportul pasagerilor?
1 raspunsuri 80 vizualizari  raporteaza
Costi on Friday, January 21, 2011 in Curiozitati - intrebari raspuns 1
In 1955, cu ocazia unei vizite efectuate la Londra de catre fostul presedinte al Consiliului de Ministri din Uniunea Sovietica, Malenkov (1902-1988), a fost prezentat pentru prima data avionul TU 104, realizat de catre constructorul sovietic Andrei Nicolaevici Tupolev (1888-1972). Aparatul era dotat cu doua sisteme de propulsie cu reactie si putea transporta un numar de pana la 100 de pasageri cu o viteza de 800 km/h. Incepand din 1958 TU 104 este utilizat ca avion de linie de catre compania aviatica sovietica Aeroflot. Acest avion a zburat pe rutele care leaga Moscova de capitalele europene.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate