FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care a fost motivul ce a dus la scandalul dintre Angelina Jolie si Jennifer Ariston?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Angelina Jolie da vina pe actrita Jennifer Ariston problemele pe care le are in relatia cu Brad Pitt. Angelina Jolie crede ca afinitatea pe care o are sotul ei fata de cannabis se datoreaza lui Jennifer, de care a divortat dupa un mariaj de cinci ani.
"Angie crede ca Brad iubeste cannabis-ul din cauza lui Jennifer si spune ca este numai vina ei ca Brad nu se poate lasa de fumat. Toata lumea stia ca acestia iubeau sa fumeze jointuri si Angie crede ca de fiecare data cand iubitul ei fumeaza se gandeste la Jennifer." a spus un apropiat al vedetei.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate