FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care a fost motivul adevarat al despartirii Adelei Popescu de prietenul ei?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Vedeta de televiziune Adela Popescu s-a despartit dupa o relatie de mai bine de trei ani si jumatate de prietenul ei Kalmar. Motivul oficial anuntat de ei a fost nepotrivire de caracter, dar motivul adevarat a fost o femeie Denisa Nechifor, cea care i-a facut un copil fotbalistului Adrian Cristea. Denisa a contribuit din plin la aceasta despartire desi nu si-a adus aportul personal, blonda picandu-i cu tronc lui Kalmar care a agatat-o pe un site de socializare si a bombardat-o cu mesaje dintre cele mai urate.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate