FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care a fost inceputul carierei actritei Danna Garcia?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Renumita actrita a Columbiei Danna Garcia si-a inceput cariera artistica alaturi de sora sa Claudia, cu care a format trupa “ Cafe Moreno” si impreuna au lansat pe piata un album muzical intitulat “ Momposino”. Albumul s-a bucurat de un mare succes inca din prima saptamana in care a fost lansat pe piata. Fetele au incasat vinzari record si s-au bucurat de aprecierea multor oameni. Danna Garcia si-a dorit intotdeauna ceva mai mult si a optat mai departe pentru o cariera in actorie.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate